Aceste termene si conditii sau orice alte documente la care se face referire in acesti termeni si conditii numiti in continuare („Termeni si conditii”) stabilesc termenii legali ce se aplica utilizarii site-ului nostru eurosistems.ro, oricare dintre subdomeniile sale si orice alte website-uri operate de noi sau in numele nostru (impreuna, „Site-uri web” si „Site web” fiind o referinta la oricare dintre ele) si celelalte servicii pe care le oferim („Serviciile”).

Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii si asigurati-va ca le intelegeti inainte de a utiliza Serviciile. Va rugam sa retineti ca, prin utilizarea Serviciilor, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Daca nu acceptati acesti Termeni si Conditii, nu veti mai putea utiliza Serviciile si ar trebui sa parasiti site-ul imediat. Daca continuati sa utilizati platforma, vom considera acest lucru drept acceptarea a dumneavoastra a acestor Termeni si conditii.

1. Intelegerea acestor Termeni si Conditii

1.1. Cand ne referim la „eurosistems.ro”, „noi”, „noi” sau „nostru”, ne referim la eurosistems.ro. Acolo unde ne referim la „dvs.” sau „al dumneavoastra” ne referim la dumneavoastra, persoana care utilizeaza Serviciile.

2. Despre noi

2.1. Suntem eurosistems.ro operam acest webstite. Noi va oferim serviciile prin intermediul acestui website. Mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim sunt prezentate in sectiunea 3 de mai jos. Este important de inteles ca, contractul de achizitie a produselor sau serviciilor este incheiat intre dumneavoastra si Furnizorul de Produse sau Servicii de la care achizitionati produsul sau serivciul. Actionam ca agent in numele Furnizorilor de Produse sau Servicii, care sunt principalii. Nu achizitionati produsele de la noi. Suntem autorizati de catre Furnizorii de Produse sau Servicii relevanti sa prezentam produse sau servicii in numele acesotra, dar nu suntem parte la acel contract si nu cumparati produsele sau serviciile de la noi sau prin intermediul nostru ca agent. Mai multe informatii despre produse, servicii, Furnizorii de Produse sau Servicii si contractul dintre dumneavoastra si acestia in legatura cu cumpararea produselor sunt prezentate in sectiunile 4 de mai jos.

3. Serviciile noastre

3.1. Serviciile pe care le oferim va permit sa navigati prin intermediul site-ul Web si sa cumparati produse de la un numar mare de Furnizori de Produse sau Servicii si brand-uri din intreaga lume. Cu toate acestea, dupa cum sa mentionat mai sus, contractul de cumparare a produselor sau serviciilor este intre dumneavoastra si Furnizorul de Produse sau Servicii relevant. Aceasta inseamna ca Asociatul (nu noi) este cel responsabil din punct de vedere legal pentru vanzarea de produse

3.2. Va rugam sa retineti ca serviciul de logistica de livrare este furnizat de catre Furnizorul de Produse sau Servicii si, ca atare, contractul pentru serviciile de livrare furnizate se incheie intre dvs. si Furnizorul de Produse sau Servicii.

3.3. Pentru a utiliza Serviciile trebuie sa aveti peste 18 ani.

4. Furnizori de Produse sau Servicii

4.1. Furnizorii de Produse sau Servicii reprezinta branduri si firme ce ne dau acordul de a expune produsele sau serviciile oferite in website-ul nostru.

4.2. eurosistems.ro nu reprezinta un vanzator, ci doar o site ce expune produsele Furnizorilor de Produse sau Servicii. Drept urmare eurosistems.ro nu necesita o licenta de vanzare a produselor. Informatiile suplimentare despre retur sau reclamatiile ce survin in urma incheierii contractului de cumparare trebuiesc adresate direct Furnizorilor de Produse sau Servicii.

4.3. In cazul putin probabil in care Furnizori de Produse sau Servicii intampina o problema in momentul procesarii comenzii dumneavoastra, Furnizorul de Produse sau Servicii va v-a contacta si, eventual, va solicita informatii suplimentare pentru a incerca solutionarea problemei.

4.4. Furnizorii de Produse sau Servicii isi rezerva dreptul de a nu va accepta comanda daca de exemplu, produsul comandat este epuizat, a fost retras sau nu este disponibil in alt mod sau daca nu poate obtine autorizatia pentru plata dumneavoastra sau daca nu indepliniti criteriile de eligibilitate (de exemplu, aveti sub 18 ani).

5. Site-ul nostru web

Aceasta sectiune stabileste regulile ce se aplica utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului Web indiferent daca il utilizati sau pentru a naviga. Prin utilizarea site-ului, sunteti de acord cu aceste reguli. Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli, nu aveti voie sa utilizati site-ul web si ar trebui sa il parasiti imediat.

5.1. Accesul la Web Site este disponibil gratuit si deveniti responsabil sa faceti toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la site. De asemenea, sunteti responsabil pentru a va asigura ca toate persoanele care acceseaza site-ul prin conexiunea dumneavoastra la internet sunt la curent cu acesti Termeni si Conditii si ca le respecta.

5.2. Nu aveti voie sa reproduceti, copiati si/sau exploatati site-ul web in niciun scop comercial fara acordul nostru scris prealabil.

5.3. Ne rezervam dreptul de a retrage sau de a modifica site-ul web fara notificare si, din cand in cand, este posibil sa restrictionam accesul la intregul site sau la parti ale acestuia. Nu vom fi raspunzatori fata de dvs. daca, din orice motiv, website-ul este indisponibil in orice moment sau pentru orice perioada.

5.4. Comportamentul dumneavoastra nu trebuie sa utilizati site-ul web in niciun fel care sa provoace sau sa cauzeze intreruperea, deteriorarea sau deteriorarea in vreun fel site-ul sau accesul la acesta.

5.5. Intelegeti ca sunteti responsabil pentru toate comunicarile electronice si continutul trimis de pe computerul dumneavoastra catre noi si trebuie sa utilizati site-ul numai in scopuri legale.

5.6. Nu aveti voie sa utilizati site-ul pentru niciunul din movtivele de mai jos:

5.6.1. In orice mod care incalca orice lege sau reglementare locala, nationala sau internationala aplicabila. In orice mod care este ilegal sau fraudulos, sau are vreun scop sau efect ilegal sau fraudulos. Pentru a trimite, utiliza sau reutiliza orice material care este: (1) ilegal, ofensator, abuziv, indecent, defaimator, obscen sau amenintator si/sau (2) cu incalcarea dreptului de autor, a marcii comerciale, a confidentialitatii sau a oricarui alt drept si / sau (3) daunatoare in alt mod tertilor si / sau (4) inacceptabil si/sau (5) care consta in sau contine virusi software, campanii politice, solicitari comerciale, scrisori in lant, e-mailuri in masa sau orice „spam”. Pentru a provoca rau, a crea inconveniente sau anxietate inutila oricarei persoane.

5.6.2. Incalcarea prevederilor acestora constituie o infractiune in temeiul Computer Misuse Act 1990. Noi, in conformitate cu orice lege aplicabila sau ordine publica, vom raporta orice astfel de incalcare autoritatilor competente de aplicare a legii si le vom dezvalui identitatea dumneavoastra. Daca incalcati oricare dintre Termenii si Conditiile si/sau termenii si conditiile oricaror produse si servicii ale tertilor, ne veti despagubi in totalitate impotriva tuturor costurilor, cheltuielilor, raspunderii, daunelor si pierderilor, inclusiv orice dobanzi, amenzi si taxe si cheltuieli legale sau profesionale acordate impotriva sau suportate sau platite de noi si/sau de orice membru al grupului nostru ca urmare a sau in legatura cu incalcarea dvs.

6. Produse si Servicii ale tertilor expuse pe site

6.1. Site-ul web contine exclusiv servicii si/sau produse oferite de terti. Utilizarea de catre dumneavoastra a acestor Produse si Servicii de la Terti poate face obiectul unor termeni si conditii suplimentare pe care va recomandam sa le verificati inainte de a utiliza aceste Produse si Servicii ale Tertilor si sa continuati sa verificati datele pentru orice modificari. Ne declinam orice responsabilitate sau raspundere pentru sau in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a oricaror produse si servicii terte. Ne rezervam dreptul de a suspenda, retrage, rezilia si/sau modifica accesul dumneavoastra la site-uri web si/sau servicii, inclusiv, dar fara a se limita la produse si servicii terte, in cazul in care incalcati termenii si conditiile produselor si serviciilor tertilor. Utilizarea produselor si serviciilor tertilor se face pe propriul risc.

6.2. Nu garantam ca oricare sau toate caracteristicile site-urilor web, serviciilor sau produselor si serviciilor tertilor vor functiona pe un anumit dispozitiv.

6.3. Asocierea cu eurosistems.ro. Suntem bucurosi sa creati un link catre site-ul web, dar trebuie sa faceti acest lucru intr-un mod corect si legal si sa nu prejudicieze reputatia noastra sau sa profitati de ea (cum ar fi prin utilizarea unui link pentru a sugera orice forma de asociere sau aprobare de catre noi). Ne rezervam dreptul de a retrage oricand permisiunea de conectare si, daca va solicitam sa eliminati un link catre site, trebuie sa faceti acest lucru fara intarziere.

6.4. Acolo unde site-ul web contine link-uri catre alte site-uri web si resurse furnizate de terti, aceste link-uri sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastra. Nu avem control asupra continutului acelor site-uri web sau resurse si astfel de link-uri nu ar trebui interpretate ca o aprobare de catre noi a acelor site-uri web conectate. Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere sau daune care pot aparea din utilizarea lor de catre dumneavoastra.

6.5. Raspunderea noastra in legatura cu site-ul web. Putem actualiza sau modifica site-ul web sau continutul acestuia in orice moment, dar nu suntem obligati sa facem acest lucru. Va rugam sa retineti ca aceasta inseamna ca orice continut de pe site-ul web poate fi invechit in orice moment. Continutul de pe site este oferit doar pentru informatii generale. Nu este destinat sa constituie sfaturi pe care ar trebui sa va bazati. Nu oferim niciun fel de declaratii sau garantii, fie exprese sau implicite, ca site-ul web sau orice continut de pe acesta este exact, complet, actualizat sau nu va fi lipsit de erori sau omisiuni. In masura maxima permisa de lege, excludem toate conditiile, garantiile, reprezentarile sau alti termeni care se pot aplica site-ului web sau oricarui continut de pe acesta, indiferent daca este expres sau implicit.

6.6. Nu vom fi raspunzatori fata de dumneavoastra sau fata de orice utilizator pentru nicio pierdere sau daune, fie prin contract, delict (inclusiv neglijenta), incalcare a obligatiilor legale sau in alt mod, care decurg din sau in legatura cu: (1) utilizarea sau incapacitatea de a utilizarea, site-ul web; sau (2) utilizarea sau increderea in orice continut afisat pe site.

6.7. Oferim site-ul web numai pentru uz casnic si privat si, ca atare, nu avem nicio raspundere fata de dvs. pentru orice pierdere de profit, pierdere de afaceri, intrerupere a activitatii sau pierderea oportunitatii de afaceri.

6.8. Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere sau daune cauzate de un virus, atac distribuit de refuzare a serviciului sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic care va pot infecta echipamentul computerizat, programele de calculator, datele sau alte materiale proprietare din cauza utilizarii de catre dvs. a site-ului web. sau la descarcarea de catre dvs. a oricarui continut de pe acesta sau de pe orice site web legat de acesta.

7. Politica de confidentialitate

7.1. Folosim informatiile dumneavoastra personale numai in conformitate cu Politica noastra de confidentialitate. Cititi cu atentie acest aspect, deoarece include informatii importante despre modul in care colectam si folosim datele dumneavoastra. Prin utilizarea site-ului web, sunteti de acord cu utilizarea datelor dvs. asa cum este descris in Politica noastra de confidentialitate si garantati ca toate datele furnizate de dumneavoastra sunt corecte.

8. Proprietatea intelectuala, software si continut

8.1. Suntem proprietarul sau licentiatul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului web si a continutului acestuia (cum ar fi text, grafica, logo-uri, pictograme butoane, imagini, clipuri audio, descarcari digitale, compilatii de date si software, inclusiv prezentarea si compilarea acestora). ) (“Continut”). Drepturile asupra site-ului web si a continutului sunt protejate de legile internationale privind drepturile de autor, precum si de orice lege nationala relevanta privind drepturile de autor, drepturile de autor si legile privind drepturile de baza de date. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

8.2. Nu trebuie sa extrageti si/sau sa reutilizati sistematic parti ale site-ului web sau ale continutului. In special, nu trebuie sa utilizati niciun instrument de extragere a datelor, roboti sau instrumente similare de colectare si extragere a datelor pentru a extrage (o data sau de mai multe ori) in vederea reutilizarii oricaror parti substantiale ale site-ului web. Nu trebuie sa creati si/sau sa publicati propria dumneavoastra baza de date care contine parti substantiale ale site-ului web (de exemplu, preturile noastre si listele de produse) fara acordul nostru scris prealabil.

8.3. Cu exceptia cazului in care se specifica in mod expres contrariul, toate persoanele (inclusiv numele si imaginile acestora), marcile comerciale ale tertilor si imaginile produselor, serviciilor si/sau locatiilor tertilor prezentate pe site nu sunt in niciun fel asociate, legate sau afiliate cu noi. Orice marci comerciale/nume prezentate pe site-ul web sunt detinute de proprietarii marcilor comerciale respective.

9. Alte informatii importante

9.1. Ne rezervam dreptul de a va restrictiona accesul catre website in orice moment, la discretia noastra.

9.2. Renuntare – Daca incalcati acesti Termeni si Conditii si nu luam nicio masura, sau daca intarziem luarea masurilor, aceasta nu inseamna ca am renuntat la drepturile noastre si vom avea in continuare dreptul sa ne folosim drepturile si remediile. Daca renuntam la o incalcare a dumneavoastra, vom face acest lucru doar in scris (semnat de unul dintre directorii nostri), iar asta nu va insemna ca vom renunta automat la orice incalcare ulterioara a dumneavoastra.

9.3. Acordul intreg – Acesti Termeni si Conditii constituie intregul acord dintre dumneavoastra si noi si inlocuiesc toate acordurile anterioare dintre dvs. si noi.

9.4. Evenimente in afara controlului nostru – Noi si Partenerii nu vom fi raspunzatori sau responsabili pentru nicio neindeplinire sau intarziere in indeplinirea oricareia dintre obligatiile noastre fata de dvs., daca o astfel de esec sau intarziere este cauzata de un eveniment in afara controlului nostru.

9.5. Un eveniment in afara controlului nostru inseamna orice act sau eveniment in afara controlului rezonabil al nostru sau al Partenerului, cum ar fi actele lui Dumnezeu, razboaie, atacuri teroriste, embargouri, revolte, greve, blocari, dispute comerciale, incendii, inundatii, cutremure. sau alte dezastre naturale, defectiuni, vreme nefavorabila, intreruperea transportului, actiunile guvernamentale sau defectiunea retelelor publice sau private de telecomunicatii sau de transport.

9.6. Daca un astfel de eveniment are loc si afecteaza indeplinirea obligatiilor noastre sau ale Partenerilor fata de dvs.: (i) va vom contacta cat mai curand posibil pentru a va notifica; si (ii) obligatiile noastre si ale Partenerilor fata de dvs. vor fi suspendate pe durata evenimentului. In cazul in care evenimentul afecteaza livrarea produselor catre dvs., va vom contacta pentru a stabili o noua data de livrare dupa incheierea evenimentului.

9.7. Reclamatii – Operam o procedura de tratare a reclamatiilor pe care o vom folosi pentru a incerca sa rezolvam litigiile atunci cand apar pentru prima data, va rugam sa ne anuntati daca aveti reclamatii sau comentarii. Va rugam sa consultati pagina noastra Contactati-ne pentru detalii despre cum sa ne contactati.

9.8. Reclamatiile aduse asupra oricarui detaliu asupra produselor sau serviciilor expuse in platforma se depun direct catre Furnizorul de Produse sau Servicii. eurosistems.ro nu se face raspunzator pentru orice neregula aparuta in listarea produselor.

10. Legea aplicabila si jurisdictia

10.1. Orice lucru legat de utilizarea site-urilor web sau de acesti Termeni si conditii este guvernat de legea romana. Instantele din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricarei dispute sau pretentii legate de acesti Termeni si Conditii.